Aktuellt

Boverkets bostadsmarknadsenkät

Under vecka 19 kommer vi att börja blogga om Boverkets bostadsmarknadsenkät. Boverket och länsstyrelserna skickar varje år ut en enkät till kommunerna. Den innehåller frågor om läget på bostadsmarknaden, situationen för olika grupper, kommunernas arbete med boendeplanering och bedömningar över kommande bostadsbyggande. De senaste åren har alla landets 290 kommuner svarat på enkäten och i år har alla utom en kommun svarat. Det gör bostadsmarknadsenkäten unik, ingen annan undersökning fångar in läget på bostadsmarknaden på samma sätt!

I bloggen kommer vi under någon veckas tid presentera viktiga slutsatser och spaningar, som bygger på resultaten i årets bostadsmarknadsenkät.

Johanna Andersson

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *