Aktuellt

Kartor om utvecklingen i Storstockholm

Nu finns det ny information på webbsidorna om bostadsmarknadsenkäten på Boverkets webbplats. På webbplatsen finns även de kartor som i rapporten.

Alla kommuner är olika stora och det kan vara svårt att se de enskilda kommunerna. Detta gäller särskilt i Stockholmsregionen, där det dessutom kan bo många människor i de till ytan små kommunerna. För att det ska vara lättare att se vad som gäller för kommunerna i Stockholmsregionen, har vi lagt ut kartor som bara visar Stockholms län.

Kartorna finns  till exempel på följande webbsidor:
Allmännyttan
Riktlinjer

Beställ eller ladda ner Bostadsmarknaden 2010-2011

Johanna Andersson

0

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta med *. Namn/alias kommer att publiceras intill din kommentar då vi inte tar emot anonyma kommentarer, men e-postadressen publiceras inte. Om någon svarar på din kommentar får du notifiering via mail, vilket är anledningen till att du behöver fylla i din e-postadress.