Aktuellt

Hur ser det ut i olika kommuntyper?

Nu finns det information på kommungruppsnivå från årets bostadsmarknadsenkät på Boverkets webbplats. Kommungrupperna är de tre storstadsregionerna, högskoleorter med fler än 75 000 invånare, högskoleorter med färre än 75 000 invånare, övriga kommuner med fler än 25 000 invånare och övriga kommuner med färre än 25 000 invånare.

Tidigare har bara information på riksnivå presenterats. Information på länsnivå presenteras av länsstyrelserna i de regionala analyserna av bostadsmarknaden i mitten av juni.

Webbsidan Information på komunnivå

Johanna Andersson

0

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta med *. Namn/alias kommer att publiceras intill din kommentar då vi inte tar emot anonyma kommentarer, men e-postadressen publiceras inte. Om någon svarar på din kommentar får du notifiering via mail, vilket är anledningen till att du behöver fylla i din e-postadress.