Aktuellt

Tryggt och Jämnt i Uppsala

I torsdags förra veckan arrangerade vi den andra och sista inspirationsdagen inom projektet. Vi höll till i Uppsala och det var fullt hus även denna gången. Programmet såg ut som veckan innan men denna gång fick vi samsas i samma stora lokal för eftermiddagens workshop. Det fungerade utmärkt och diskussionerna blev både livliga och intressanta.

I både Nässjö och Uppsala hade vi en kontakthörna där deltagarna kunde annonsera efter andra som jobbar med samma sak eller som jobbar med något ämne de ville veta mer om. Flera tog chansen att söka nya kontakter där.

 

kontaktkartaljusbordkaffe  


Nu går vi vidare

Det har varit roligt att stå värd för dagarna i Nässjö och i Uppsala. Mycket planering ligger bakom och att få vara med och se resultatet gör att det är värt allt förarbete. Vi vill än en gång passa på att tacka alla som varit med och gjort dessa båda dagarna möjliga.

Nu fortsätter vi arbetet med metodutvecklingen och sedan ser vi fram emot den 2 december då det blir stor konferens i Stockholm. Hoppas att vi ses där!

Jens och Hanna

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *