Aktuellt

Lägesrapport i Tryggt och Jämnt

Tiden går snabbt och vi är nu inne i november månad. Det är fortfarande mycket på gång i Tryggt och Jämnt projektet.


Sista mötet med länsstyrelsernas kontaktpersoner
Vi har träffat länsstyrelsernas kontaktpersoner en sista gång innan projektet avslutas. Torsdagen den 28 oktober hade vi möte på länsstyrelsen i Stockholm. Det är inte bara vi på Boverket som kommer att ha mycket att göra framöver, kontaktpersonerna har ett stort jobb framför sig när det gäller att betala ut pengar till alla de projekt som fått stöd inom uppdraget.

Mats Andersson, Rebecka Forssell och Carina Listerborn från Malmö högskola var på plats i Stockholm och presenterade den utvärdering som gjorts av hela Tryggt och Jämnt projektet. Utvärderingen har genomförts på uppdrag av Boverket. Vi avslutade dagen med att diskutera projektets slutrapport.


Inbjudan till vår konferens ?Trygga och jämställda städer?!
Så har inbjudan gått ut till vår konferens som anordnas i samverkan med Sveriges kommuner och landsting den 2 december. Konferensen ?Trygga och jämställda städer? äger rum på Clarion Hotel Sign i Stockholm och det blir en dag fylld av spännande föreläsningar och aktiviteter.

Lampa
Konferensen öppnas av civil och bostadsminister Stefan Attefall. Därefter håller Boverkets generaldirektör, Janna Valik tillsammans med Lennart Gabrielsson på SKL ett inledningsanförande. Dagen kommer också att bestå av inspel från bland andra David Eberhard, Nour El-Refai och Ingela Adamsson.

Anmälan till konferensen görs på Boverkets hemsida via följande länk:

http://www.boverket.se/Planera/planeringsfragor/planera-tryggt-och-jamstallt/Trygga-och-jamstallda-stader/

Vi ses där!

/Jens och Hanna

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *