Aktuellt

Olika förutsättningar men samling åt samma håll

Första dagen är snart till ända och det som är mest slående är vilka olika förutsättningar vi har i olika delar av världen. Vi från Sverige pratar om energieffektivitet och det svenska byggnadsbeståndets tekniska status och blir visade bilder av kåkstäder i Botswana och enorma 40-vånings hyreshus i Hongkong. Ändå verkar det som om deltagarna håller på att samlas åt samma håll – vi pratar om liknande saker när vi använder begreppet sustainability. Sist jag fick följa med på en sådan här konferens, för drygt tio år sedan, så hade vi inte tillgång till internet och därmed inte heller ensad information som vi har idag.

 

Under lunchen idag presenterade Olle Åberg sin poster om fukt och mögel och fick många intresserade att stanna till och ställa frågor.

Sara Giselsson

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *