Aktuellt

Vi har tagit språnget

Vi tjuvstartade för en vecka sedan, men idag har Boverksbloggen officiellt satt igång och tagit språnget ut i offentligheten. Just den här veckan är det slående att flera blogginlägg handlar om hur Boverket för dialog på olika arenor. Generaldirektör Janna Valik rapporterar om ett seminarium i onsdags där begreppet ”bostadsbrist” diskuterades. Anna Persson på Samhällsplaneringsbloggen är en av dem som håller i en workshop om trygghet och jämställdhet.

På den internationella bloggen ger Olov Schultz spännande framtidsvisioner, och i sitt senaste inlägg handlar det om nordisk infrastruktur i ”gröna korridorer”. På byggbloggen skriver Olle Åberg om vad vintervädret kan ställa till med. Men det är inte allt, det finns mycket mer att läsa, välkommen att göra så!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *