Aktuellt

Internationellt nätverkande och information om vädrets påverkan

Nya inlägg under veckan här på Boverksbloggen berättar om nätverkande runt Östersjön, samt om hur vinterns ihärdiga ruskväder kan påverka våra hus.

Det är vår internationella bloggare Olov Schultz som informerar om att Boverket har fått i uppdrag att utveckla nätverk av hållbara städer och byar i Östersjöregionen. Uppdraget är ett så kallat flaggskeppsprojekt inom EU:s Östersjöstrategi. Läs mera på Internationella bloggen.

Olle Åberg ger mera viktig kunskap om vilka risker våra hus utsätts för när det är ruskigt väder, som under den vinter vi nu upplever. Det är inte bara oskyddat trä som är känsligt för fukt. Läs mera på Byggbloggen.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *