Internationellt

Selamat datang ke Sweden! Badan Pembinaan Konstruksi

We welcome our fifteen colleagues from the Indonesian National Construction Development Agency to get information on Swedish Sustainable Planning and Building in Stockholm, 11-15 June 2012.

Sverige arbetar för att främja grön tillväxt och export av svenskt kunnande inom hållbar stadsutveckling och miljöteknik. Boverket medverkar i det arbetet. Den 11-15 juni arrangerar vi ett utbildningspaket för en grupp från BP Konstruksi, den nationella indonesiska byggmyndigheten. De kommer till Stockholm för att lära sig hur vi i Sverige arbetar med hållbara stadsdelar och byggnader. Med en folkmängd på nära 240 miljoner har det naturligtvis stor betydelse hur bebyggelsen utvecklas – inte bara för landets egna invånare utan också globalt. För oss i Sverige är det viktigt att medverka till att jordens resurser används på ett klokt sätt och att städer ger bra livsvillkor. Här kan vi visa hur vi i Sverige tänker och arbetar för att utveckla våra städer på ett balanserat sätt. Boverket genomför utbildningen i samarbete med WSPGroup och Sida.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *