Aktuellt

Skrivet och läst i maj

Boverksbloggen fortsätter att rapportera stort och smått från myndighethetens verksamhetsområde. Flitig vid tangentbordet är Boverkets generaldirektör, Janna Valik, som i början av månaden hade anledning att summera första året med nya PBL.  

Andra medarbetare som rapporterat är vår internationella bloggare, Olov Schultz, som presenterar nyheter om vårt samarbete med Indonesien. Men det är inte allt.

Boverkets generaldirektör har tagit upp ett ständigt aktuellt ämne, bullerfrågan, i ett av sina nyaste blogginlägg. Att vår generaldirektör är en läsande person framgår också av ett blogginlägg där hon berättar om hur engagemanget för samhällsbyggande kan stärkas av att läsa den biografi som har sålt mest det senaste halvåret.

Läs också gärna Anna Perssons blogginlägg om en workshop som var upplysande ur flera aspekter!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *