Byggande

Byggfrågorna populära i Almedalen

Jag hann med tre mycket intressanta seminarier under eftermiddagen. Trästad 2012 genomförde en serie seminarier under dagen och jag lyssnade på det sista där bland annat byggmaterial och livscykelanalyser diskuterades.

På nästa fullpackade seminarium i Visby hamn ledde Alexandra Pascalidou en kritisk och livlig diskussion om riksintressen och hur de kan hindra ny bebyggelse. Deltog gjorde bland annat Jan Jörnmark och arkitektenTomas Sandell.

Företagen och politikerna fick varsin ledartröja i arbetet för hållbart byggande på Sweden Green Building Councils intressanta arrangemang på Gotlands museum. Boverkets byggregler om energi och tillgänglighet
debatterades och Boverket kan kanske se fram emot en del uppdrag framöver…

Vi avslutade med HSBs mingel där vi träffade de flesta i
branschen. Roligt att få träffa nya och gamla kontakter!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *