Internationellt

Några medlemmar i arbetsgruppen för World Urban Forum.

Mot World Urban Forum!

Mellan den 2-6 september sker den sjätte upplagan av World Urban Forum (WUF) i Neapel, Italien. Årets tema är The Urban Future. Boverket medverkar på ett evenemang med Mistra Urban Futures som hålls den 4 september och heter ”Designing Fair Cities: Securing urban equity, social inclusion, cultural diversity and urban commons”.

Arbetsgruppen på Boverket som jobbat med projektet och tagit fram material består av Åsa Dahlin, Susanne Pluntke, Olov Schultz, Mirja Ranesköld, Kerstin Hugne, Martin Storm, Jenny Lilja och Anna-Karin Boulliant.

Nästa vecka kommer det bloggas här om vad som händer och sägs för spännande saker på det internationella forumet så missa inte!

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *