Aktuellt

Nu är det klart…

Så var det klart, efter många resor, hundratals timmar av textbearbetning och diskussioner.

Eller klart förresten, så har det börjat är väl mer korrekt! Nu börjar vi resan mot ett hållbart Sverige 2025. Och vi i det här sammanhanget är alla vi som jobbar med fysisk samhällsplanering i någon form, för det kommer att krävas att vi verkligen börjar jobba nu om vi ska nå målen och hinna ställa om samhället i tid!

Medan julen ger några dagar av lugn och ro, så hoppas vi att ni tar tillfället i akt att börja läsa lite av materialet, kanske bara bläddra genom webbappens Sverigebilder och fördjupa er där andan faller på! Kanske kan några av middagssamtalen runt julbordet handla om hur vi ska bygga vårt framtida samhälle?

Vi hoppas kunna fortsätta just de samtalen med er under kommande år och tillsammans utveckla framtida visioner till att bli ännu mer träffsäkra och användbara. Kanske kan vi tillsammans rentutav börja genomföra dem också!?

För som det Japanska ordspråket lyder: ”Vision without action is a daydream, action without vision is a nightmare”.

God Jul och Gott Nytt År önskar projektledarna för regeringsuppdraget Vision för Sverige 2025 – Jon Resmark och Sofie Adolfsson Jörby

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *