Internationellt

Byggnadsgruppen, produktgruppen, finansgruppen och några till

Byggnadsgruppen, the buildings team, bestod utöver jag själv av tre andra personer; Clemens en nationell expert från Tyskland, Laurent en nationell expert från Frankrike och policy officern, Robert Nuij, som har arbetat ungefär tio år i kommissionen och varit på både på DG Environment och på DG Sanco innan han kom till Energy. På enheten jobbar man också med Ekodesign och med energimärkning av produkter. Där finns också ett team för finanisering av olika kampanjer.

Utanför toaletterna hängde en uppmaning till de som besöker faciliteterna (bilden ovan). Samma uppmaning mötte jag ute på stan – men där litar man tydligen inte riktigt lika mycket på folks läsförmåga.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *