Internationellt

Nationell expert på kort tid i europeiska kommissionen

Jag har under oktober, november och december 2012 deltagit i kommissionens fortbildningsprogram genom att arbeta som om jag vore anställd på ett generaldirektorat i Bryssel. För min del blev placeringen på DG Energy och det är mina erfarenheter från den vistelsen som jag kommer att dela med mig av genom den här bloggen. Under tiden som jag arbetade i kommissionen var jag underkastad dess etiska regler som innebär att allt som publiceras i privat regi måste godkännas av flera personer inklusive direktoratets generaldirektör. Jag skrev mina förslag till blogginlägg på engelska och de hade passerat genom systememet lagom till att det var jul. Nu är jag löst från detta band och kan berätta mer fritt om mina intryck från kommissionen.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *