Byggande

På fredag är det dags för Boverkets forum för bostadsbyggande

Fulltecknat på Boverkets forum för bostadsbyggande! Den 26 april diskuteras bostadsbyggandets dilemma på Hotell Birger Jarl i Stockholm. Denna gång är ämnet för forum bostadsbyggandet och hur vi kan få fram fler bostäder?

Förmiddagen upptas till stor del av en dialogövning där du som deltagare får ge din syn på frågorna om hur man kan förenkla bostadsbyggandet. En utmanande föreläsning från Stellan Lundström, professor i fastighetsekonomi, KTH, ger en del att tänka på under lunchen och efter den inleder Civil- och bostadsminister Stefan Attefall med att beskriva regeringens bostadspolitik. Efterföljande föredragshållare kommer från kommunerna, näringslivet och staten och de är tio stycken! Tio snabba föredrag på 6 minuter vardera vilket är en tuff uppgift för moderator Ola Månsson, VD på Sveriges Byggindustrier, att moderera.

Om du inte har fått plats på detta forum så kommer filmad dokumentation av eftermiddagen att läggas ut på Boverkets You-tube plats, håll utkik efter detta på www.boverket.se! Vi kommer även att Twittra under taggen #boforum.

Givetvis kommer ni även hitta mer här på bloggen efter forumet!

Hans Gustafsson

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *