Internationellt

Hämta kunskap i Hamburg

Boverket har faciliterat för en grupp av stipendiater och statligt anställda att besöka Hamburg och ta del av de planerings- och utbyggnadsaktiviteter som pågår där. Gruppen kommer att lägga ut sina intryck på bloggen www.hallbarstad.se
De har besökt det pågående bygget av det nya konserthuset Elbphilharmonie, ett komplext bygge som dragit ut på tiden och blivit mångdubbelt dyrare än vad man ursprungligen beräknade. Internationella byggutställningen IBA och internationella trädgårdsutställningen IGS pågår båda under sommaren 2013. Fokus för besöket var IBA, där Hamburg tar språnget över floden Elbe och utvecklar de låglänta och hamnnära områdena i Wilhelmsburg och Harburg. Ta del av deltagarnas intryck och reflektioner på www.hallbarstad.se

 

3

Kommentarer

  1. Hej Olof, om du vill att läsarna ska gå vidare till en annan sajt och läsa vidare där så länka gärna direkt till de aktuella inläggen. På Hållbar stad finns mängder med material och det är inte lätt att hitta. Risken är att många läsare, trots stort intresse, ger upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *