Boende

bild från almedalen

bild från almedalen

Studentbostäder och innovation

Studentbostäder och innovation, panel med Janna, en arkitekt, HSB och Wallenstam. Flexibla lösningar behöver man titta på, men som en man i panelen sa man måste också vara försiktig så att det inte blir fel.

Janna gjorde reklam för det ”okända” bidraget om markinventering som vissa kommuner kan söka. Det är hittills bara tre (3) ! kommuner som sökt, men var är resten? Bidraget har funnits sedan i januari. Eller ska vi tolka de uteblivna ansökningar som att kommunerna redan har inventerat all mark?

Det pågår mycket spännande inom studentbostadsvärlden med olika lösningar på hur, var och vad man ska bygga. Hela seminariet andades framtidsvisioner.

 

4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *