Aktuellt

På plats på SSWC

I går anlände jag till Tjärö och SSWC. Jag hann tack och lov med sista båten ut så jag kunde vara med på invigningen. För er som inte är bekanta med SSWC så är det ett läger som arrangeras för femte året på Tjärö där fokus ligger på sociala medier. I år är vi cirka 400 personer.

Jag bor i en lite röd stuga tillsammans med två andra. Alltid roligt med nya bekantskaper. Det är verkligen campingliv då stugan saknar både vatten och toalett.

Snart drar första passet igång för dagen. Jag har redan lagt in i kalendern vad jag ska gå på, men det var inte lätt att välja. Det finns ju massor med intressanta ämnen! Men jag tänker börja dagen med sociala medier i kundtjänst och avsluta dagen med sociala medier i offentlig sektor.

5

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *