Aktuellt

Så många intressanta pass

De här två dagarna har jag verkligen varit på många intressanta pass. Nu senast diskuterade vi webbplatser och hur man bör skriva får att nå ut och för att väcka rätt känslor!

Jag fick både positiv och negativ kritik på vår konsumentsajt omboende.se som vi har tillsammans med Konsumentverket. Det känns bra att ha fått konkreta tips att ta med hem som vi kan fortsätta att jobba vidare med.

Det är inte bara omboende.se som jag fått idéer att ta med hem kring utan så många saker som vi kan göra för att utveckla våra sociala kanaler! Kan inte vänta tills jag är tillbaka på jobbet för att sätta tänderna i allt nytt!

SSWC har verkligen varit över mina förväntningar, och ännu är det några intressanta pass kvar att gå på!

2

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta med *. Namn/alias kommer att publiceras intill din kommentar då vi inte tar emot anonyma kommentarer, men e-postadressen publiceras inte. Om någon svarar på din kommentar får du notifiering via mail, vilket är anledningen till att du behöver fylla i din e-postadress.