Samhällsplanering

foto Lina Magnusson

På gång!

Just nu jobbas det febrilt med att lansera ett av PBL Kunskapsbankens nya teman. Rivningsavfall. Massor med nya sidor läggs upp och ska fyllas med innehåll! Det hela mynnar sedan ut i en webbaserad vägledning till plan- och bygglagens kontrollsystem vid rivningsåtgärder. De nya allmänna råden om rivningsavfall som beslutades i slutet på september presenteras tillsammans med tips till vad du som Byggnadsinspektör, Byggherre/Entreprenör eller kontrollansvarig bör tänka på.

Webbsidorna är klara för publicering i början på nästa vecka (v 40). Så håll utkik! Vecka 40 startar även Naturvårdsverkets och Boverkets turné av seminarier som ingår i vår tillsynskampanj om bygg- och rivningsavfall.

foto Lina Magnusson
En liten förhandstitt på hur det ser ut ”bakom
kulisserna”  när en sida snickras ihop…
foto Lina Magnusson

Startsidan för temat Rivningsavfall

 

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *