Internationellt

Nu packar jag väskan för WUF 7!

Nu packar jag resväskan och den första frågan jag ställer mig är om jag får plats med allt jag ska ta med mig? Jag har till exempel med mig; pepparkakor, tumstockar, adaptrar, affischer i A1 storlek (stora!), pennor, block och sen har jag ett antal USB-minnen, gula och blå paradband som ska bäras i montern för att man ska känna igen den svenska delegationen. Självklart har jag med mig förväntan på allt som ska hända! Jag kommer att finnas i den svenska monterns reception och jag ska se till att det blir flera intressanta blogginlägg här på Boverkets internationella blogg! Inför resan har jag tagit reda på lite om Colombia och dess levnadsvanor, man ska vara försiktig med utelivet och inte gå ut själv men flera i grupp fungerar bra. Jag kommer säkert få med mig många spännande upplevelser hem!

2

Kommentarer

 1. Valkommen till Medellin Olov och Mona! Jag vill passa pa att ge en eloge till Boverket och ovriga svenska myndigheter for sin oppenhet och tillganglighet med policydokument och planer for medverkan i WUF7. Pa detta satt far Sverige ut det mesta av sitt deltagande och vi som bor i Latinamerika (svenskar och andra) for basta mojlighet till kontakter med er. Min fru, som ar fran Medellin, hapnade over de snabba effektiva svar jag fick fran Sverige.

  Medellin ar inte farligare an Stockholm om man vet nar, var och hur man skall ge sig ut. Jag guidar garna er i delegationen till min favoritplats – filosofen Fernando Gonzales ”Otraparte”.

  mvh
  Henrik
  Universitetslarare Sverige/Panama/Colombia

  • Hej!

   Tack för den trevliga välkomsthälsningen! Jag, Mona och våra kolleger ser fram emot att komma till er i Medellín. Har ni tid och lust att vi träffas redan söndagen den 6 april kl. 19 på vårt hotell Estelar Milla de Oro, så är ni varmt välkomna dit!

   Bästa hälsningar

   Olov och Mona

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *