E-förvaltning

Boverkets kommande webbplats i mobil och på platta.

Boverkets kommande webbplats ska fungera på alla typer av enheter.

Nya boverket.se är under uppbyggnad – det ska bli din webbplats

Nu är vi i full färd med att bygga nya boverket.se. Vi vänder blicken utåt och det är du som besökare som i hög grad påverkar innehållet i den nya webbplatsen. Några av er har intervjuats och många har svarat på våra enkäter om vad ni anser om boverket.se och hur ni tycker att webbplatsen ska utvecklas. Era åsikter utgör grunden och är de viktigaste byggstenarna för nya boverket.se.

Nya boverket.se görs i följsam design och fungerar lika bra på läsplattor som i mobiltelefoner.

När du besöker boverket.se ska du hitta det du söker, förstå Boverkets ansvar och vad vi tycker i olika frågor.  Vi har en funktion ”Vem gör vad?” som visar olika myndigheters ansvar i olika frågor. Tanken är att även om Boverket inte ansvarar för en viss fråga ska DU som besökare inte hamna i en återvändsgränd utan få hjälp att komma vidare.

Vi vet att du som besöker oss har olika skäl att komma till webbplatsen. Du har oftast en konkret fråga eller ett problem som ska lösas genom ett besök på boverket.se.  Därför finns det guider som steg för steg vägleder dig.

Under arbetet testar vi all utveckling med besökare som vill vara med i arbetet, en intern arbetsgrupp och tillgänglighetskonsulter. Nu arbetar vi som bäst med nya texter och teknisk utveckling som ska hjälpa dig som besökare att hitta det du söker. Du kommer att kunna följa arbetet här på e-bloggen.

Det är DIN webbplats vi utvecklar och när webbplatsen lanseras vill vi att du fortsätter att tycka till och reagera på vad som är bra och vad vi kan förbättra.

Marie Appelros, Jonas Fränne och Dan Jansson
Projektgruppen för nya boverket.se

Taggar:
2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *