Samhällsplanering

Om två dagar är det den andra juli

Mitt jobb just nu består i att lägga in nya texter i PBL Kunskapsbanken om lagändringarna som träder i kraft på onsdag (och även de som träder ikraft imorgon). Ett trettiotal texter är omskrivna, och sakexperterna som varit inblandade i arbetet har antagligen drömt om lagparagrafer och tolkningar utav lagen varje natt de två senaste månaderna…. Arbetet , att tolka vad lagen säger och skriva vägledning utifrån denna, har varit otroligt intensivt.

 

Apropå lagändringarna, du har väl inte missat att vi har uppdaterat vår broschyr om bygglov, anmälan, rivningslov och marklov? Numera med det nya namnet ”Får jag bygga?”.  Broschyren går att ladda ner samt att beställa som tryckt version på vår webbplats. Där kan du även ladda ner illustrationerna i broschyren.

Översikt-bygglovsbefriade-åtgärder-72dpi
Illustration över samtliga bygglovsbefriade åtgärder,
de som gäller idag samt de som börjar gälla 2/7.

 

 

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *