E-förvaltning

Många positiva reaktioner på Boverkets webbplats

Vår nya webbplats släpptes 1 oktober 2014 och vi har fått många reaktioner med både ris och ros. Det är många som hör av sig till webbredaktionen genom funktionen Hjälpte informationen dig som finns på varje webbsida. Vi är tacksamma om du använder den, men inte bara kryssar i ja eller nej, utan berättar varför en webbsida är bra eller dålig. På så sätt får vi hjälp med att utveckla boverket.se.
Av kommentarerna att döma så gillar många e- tjänsten Sök energideklaration och våra guider är också populära. De ger dig hjälp när du till exempel ska söka bygglov eller ta bort radon.

Även våra handböcker PBL kunskapsbanken – en handbok om plan- och bygglagen och  Bostadsanpassningsbidraget – en handbok är populära och får fler besökare. Du har väl också märkt att boverket.se nu fungerar lika bra i mobil och på läsplatta som i en dator. Till sist vill jag nämna våra lättlästa sidor och öppna data. Den sistnämnda tjänsten är under uppbyggnad och under våren kommer vi att publicera material om läget i landets bostadsbestånd.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *