Internationellt

Vill du vara med och bygga EU?

Är du mellan 15-30 år och intresserad av byggbranschen så är detta något för dig! EU-kommissionen har dragit igång en videotävling, där du i korta videoklipp presenterar dina projekt och idéer för EU:s byggbransch.

Build Europe with us - EU video competition

Delta i Build Europe with us – EU video competition

Byggsektorn erbjuder många möjligheter för dig. Den genererar nästan 10% av EU:s BNP och ger 20 miljoner direkta arbetstillfällen. Byggsektorn behöver innovativa idéer som kan bidra till viktiga lösningar på de samhälleliga utmaningar vi står inför, som att nå våra energi- och klimatmål, förberedelser för ett åldrande samhälle och att kunna erbjuda smarta, levande lösningar.

Vad kan du erbjuda byggsektorn? Smarta apparater så att du bättre kan styra energiförbrukningen i hemmet? En ny app så att du i mobilen kan beräkna byggnaders miljöpåverkan? Innovativa strategier och metoder på byggarbetsplatsen?

Vilka är dina kunskaper? Vilka är dina talanger? Vilka är dina idéer? Dela dem med oss – byggsektorn behöver dig!

Mer information om tävlingen på YouTube

Detaljer
Videon ska publiceras på http://ec.europa.eu/growth/sectors/construction/video-competition/index_en.htm innan den 18 maj 2015. På denna sida finns även vissa kriterier som ska uppfyllas, exempelvis längd på klippet, format och språk.

Vinnarna kommer att presenteras den 4 juni på ministermötet om byggnation som arrangeras i samarbete med det lettiska ordförandeskapet.

/Fredrik Olsson

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *