Samhällsplanering

En dag av stadsutveckling

En späckad dag går mot sitt slut.  Blandade snapshots: kontraurbanisering, finansiella innovationer saknas, skapa fler oheliga allianser, inför rullande politiska mål på 4 års basis, gasellföretag, mänsklig tillväxt, skafferihub, motionspendling, barfotapark som ett sätt att arbeta med barnkonventionen, våga ta tid att möta platsen, strandpromenadlounge. Till detta matnyttig information på toaletten på campusområdet. Hoppas morgondagen blir lika innehållsrik!

image

2

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta med *. Namn/alias kommer att publiceras intill din kommentar då vi inte tar emot anonyma kommentarer, men e-postadressen publiceras inte. Om någon svarar på din kommentar får du notifiering via mail, vilket är anledningen till att du behöver fylla i din e-postadress.