Byggande

Reflektioner från första dagen av Nordbygg 2016

Stockholmsmässan är stor och många montrar är enorma med både servering, flera våningar, ljud och ljus. Det gäller att synas mer än grannen. Boverket har en lite annan framtoning, dock än så viktig för utan finansiering inga byggprojekt.

Frida Johansson står i Boverkets monter på Nordbygg, med informationsmaterial om kreditgarantier

Frida Johansson är en av de boverkare som är på plats på Nordbygg denna vecka för att informera om kreditgarantier i vår monter. Kom förbi och besök oss!

Denna vecka gick startskottet för vår kampanj att informera om kreditgarantier. Svårighet att få finansieringen kan vara ett hinder för att komma igång med ett byggprojekt. Men brist på information ska inte vara en anledning. Därför hittar ni oss på bland annat på Nordbygg i monter AG:07. Vi kommer även synas i fackpress, med start i Byggindustrin som kom ut i dag 5 april.

Kom gärna förbi oss på Nordbygg och prata finansiering. Vi är här hela veckan.

På Boverkets webbplats kan du läsa mer om kreditgarantier.

/Anna Dyberg-Ek & Frida Johansson

114

Kommentarer

  1. Vad roligt! Läste någonstans att man beräknar det totala antalet besökare till 50 000 under hela mässtiden. Bra att Boverket är med på ett så stort byggevent!

  2. Hej Anna och Frida,
    Hälsade på er igår när jag själv fick ”snurra runt” och kolla speciellt på allt som berör innemiljö och hälsa för att uppdatera mina tekniska sakkunskaper, m.m. Deltog i några korta seminarier som branschorganisationer och Energimyndigheten m.fl. har tillsammans på s.k. ”INNEKLIMATSCENEN”. Håller med att det är massa besökare som passerar, det märks eftersom luften inte räcker till och det blir fort för varmt och så luktar det mat från restauranger och diverse matställen… Efter bara två dagar har drygt 25 000 besökare kommit och gått!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *