Aktuellt

Sista dagen för mig i Almedalen 

I dag regnar det här i Almedalen, en konstig känsla nu när vi haft bra väder med sol i flera dagar. I dag blir även min sista dag i Almedalen.

Det har varit intensiva, men lärorika dagar. I dag avslutar jag dagen med att gå på seminariet som Plattformen för hållbar stadsutveckling arrangerar som Boverket och fyra andra myndigheter står bakom. 

Är du här i Almedalen så ta chansen och kom till Länsstyrens trädgård kl 14:00 i eftermiddag. 

I går eftermiddag gick jag på ett bra seminarium om Tillsammans för hållbar stadsutveckling i Sverige, jag fick även chansen att lyssna där på vår nya miljöminister. 

Det är roligt att få gå på olika seminarium och få knyta kontakter med nya människor. Det är en speciell stämning här som är svår att beskriva. I går kväll var det otroligt mycket folk i Almedalsparken och lyssnade på vår statsminister. Det var så mycket folk att jag inte hade en chans att få se honom på scenen, men med hjälp av bra teknik kunde jag följa hela talet via en skärm. 

Nu är det strax dags att springa på nästa seminarium, ännu en intensiv dag väntar. Hoppas på lite uppehåll från regn och att solen kommer tillbaka! 

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *