Aktuellt

Livliga diskussioner på pbl-dagens eftermiddagsmingel

Efter flera Boverkares lysande presentationer inom olika områden var det dags för lunch efterföljt av ett längre mingel vid olika hållplatser där man möttes av experter på områdena. Det var allt från diskussioner av vikten av ÖP,n, hur man genomför en detaljplan och byggnadsnämndens tillsyn. Mängder av frågvisa åhörare flockades kring ståborden så det till och från till och med blev svårt att ta sig fram och lyssna.

Det är fantastiskt hur mycket frågor och intresse som Boverkets frågor rör upp från olika håll och från människor med helt olika erfarenheter på olika platser.

Nu börjar dagen gå mot sitt slut och dagen avslutas med en föreläsning av Vivian Rössner Wejke om ”konsten att nå fram – om framgångsrik kommunikation mellan människor” , alltid högaktuellt och viktigt för alla!

Tack till hela gänget som har jobbat och anordnat dagen och som sett till att den blivit så fantastiskt bra!

6

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *