Aktuellt

Hur skapas jämställda offentliga miljöer?

Just detta ska ungefär 100 personer dryfta den 22 november. Konferensen är avslut på ett knappt treårigt uppdrag till Boverket om jämställdhet och offentliga miljöer. Under perioden har tjugofyra projekt genomförts runt om i landet. Resultat och erfarenheter från dessa kommer nu att presenteras, både live och i form av film. En utblick mot Köpenhamn hinns också med, liksom en hel del annat. Vi på Boverket laddar för fullt: namnbrickorna är klara, så även roll-ups och digitala bokbord. Själv tycker jag att det är en förmån att som moderator få guida alla genom en fullmatad och inspirerade dag. Mot Stockholm och Aula ArkDes!

Läs mer här: http://www.boverket.se/sv/om-boverket/publicerat-av-boverket/kalender/hur-skapas-jamstallda-offentliga-miljoer/

Foto: Sara Dolck

 

1

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta med *. Namn/alias kommer att publiceras intill din kommentar då vi inte tar emot anonyma kommentarer, men e-postadressen publiceras inte. Om någon svarar på din kommentar får du notifiering via mail, vilket är anledningen till att du behöver fylla i din e-postadress.